Een tatoeage of toch maar een naamketting? | Winactie

Het is een trend op het moment: sieraden met een naam of een initiaal erop. Om je geliefden voor altijd bij je te dragen. Hoe mooi en persoonlijk is dat?

Ook ik vind het heel leuk om het gevoel te hebben mijn dochtertje altijd bij me te dragen. Stiekem fantaseer ik zelfs wel eens over een tatoeage. Maar ik ben bang dat ik dat niet mag van mijn papa en mama ;-). Dat is meer iets voor als ik later groot ben of zo. Voor nu houd ik het nog even bij sieraden. Ik vind gepersonaliseerde sieraden erg mooi en daarom vond ik het leuk dat de webshop Names4ever.nl contact met mij opnam.

Ik mocht zelf een naamsieraad uitkiezen maar ik mag daarnaast ook nog eens één van jullie blij maken met een mooie zilveren ketting met naam. En winacties organiseren en dus iemand anders blij maken via mijn blog, dat vind ik echt heel leuk om te mogen doen!

Ik koos zelf voor deze simpele minimalistische ketting met een heel klein naamplaatje. Het is een ‘bar-naamketting’. Het heeft hele fijne schakeltjes met een ‘bar’ of balkje, net hoe je het noemen wilt, eraan. Hierop kun je een naam of letter laten zetten.

En ik koos ervoor om niet een hele naam, maar alleen de letter M van Mirthe op de ketting te laten zetten. Ik houd van minimalistische sieraden. Fijntjes en met niet al te veel poespas zeg maar. Deze ketting is echt heel fijntjes. Je moet echt even goed kijken om te zien dat er iets op geschreven staat zelfs. Maar juist omdat er wel een initiaal op staat, is de ketting wel heel persoonlijk.

Als je ook een mooie zilveren bar naamketting met naam zou willen uitzoeken, of wanneer je iemand anders een mooi sieraad cadeau wilt doen, doe dan mee met de winactie! Ik mag één persoon blij maken met een zilveren bar naamketting (<– een zilveren sieraad van deze pagina dus) naar keuze.

Meedoen met de winactie is eenvoudig:

 • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet en vertel wiens naam jij op de ketting zou zetten (ik ben verder heus niet nieuwsgierig aangelegd hoor).
 • Laat in het daarvoor bestemde vakje ook een geldig email-adres achter zodat ik je kan mailen als je de gelukkige winnaar bent.
 • Like Papaisdeliefste op Facebook, Instagram en/of YouTube.

Meedoen kan tot en met 30 mei. Woensdag 31 mei krijgt de winnaar persoonlijk bericht van mij per email.

Veel succes iedereen!

Simone

14 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Ik doe graag mee, bijzonder dat je je kinderen bij je kan dragen! Ik zal er graag de namen van mijn zoontje van 2 Jesse op willen zetten en ben binnenkort uitgerekend van me 2e zoontje dus die naam mag er dan ook op (da nog geheim haha)! Bijzonder op mijn gezinnetje zo bij me te dragen en door al die zwangerschap hormonen voel ik me toch weer een beetje vrouw door dit sieraad haha;)

 • Ik zou graag mee willen doen
  En ik zou dan de naam van onze dochter Mara der op laten zetten

 • Super leuk!
  Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje haar naam; Ilona.
  Ik ben zelf ook heel nieuwsgierig dus misschien vind je ‘t ook leuk om te weten dat Ilona ‘Beeldschoon, zonneschijn’ betekend.
  En ze is zeker ons beeldschone zonnetje in huis! 🙂

 • Oh wauw prachtig! Ik hou er ook enorm van om zo de kinderen dicht bij me te dragen! De namen of letters van Veerle, Thijme, Roos, Iris komen er natuurlijk op!!!

 • Wow wat een mooie gift. Lijkt me prachtig met de naam Noor erop. Heerlijk om haar altyd dichtbij bij me te dragen

 • Huh, dat je dat niet mag van je papa en mama? Is dat sarcastisch of echt Ik vind een sieraad leuker dan een tattoo, puur omdat je misschien meerdere kinderen ‘krijgt’ en je dan ‘verplicht’ bent van elk kind een tattoo te nemen.

 • Mooi! Ik doe ook graag mee. Ik zou de namen van mijn twee lieve schatten B en S erop laten zetten. Ben nog op zoek naar een ketting met daarop de namen van mijn kinderen, dit is een hele mooie kans!

 • Zou dolgraag een naamketting willen dragen met de namen van mijn dochtertjes Femke&Tessa. Gaat wel op het naamplaatje passen toch?

 • Hoi Simone,

  Graag loot ik mee. De naam die ik er op wil hebben is Julian. Mijn bijna 4 maanden oude zoon.

  Groetjes Bettie

 • Wat een super gaaf sierraad is dit zeg. Ik doe graag mee! Wow… ik volgde je al overal.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: