The Boyfriend Tag

Ik kan niet terugvinden wie origineel The Boyfriend Tag bedacht heeft, maar ik kwam hem in ieder geval tegen op de blog Robust-Posch. En bij het lezen ervan ben ik gelijk stiekem heel benieuwd naar de antwoorden die mijn man zou geven. Dus heb ik ze aan hem voorgelegd. Hoe goed kent Thijs mij?

Eerst zie je het antwoord dat Thijs gaf, gemarkeerd met een . Vervolgens lees je mijn reactie erop, welke ik heb aangegeven met een .

1. Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?

 Vaak kijkt ze dan naar haar laptop. Ze heeft dan de tv op de achtergrond aanstaan voor wat achtergrond geluid. Wat dan daadwerkelijk opstaat is dan vaak niet belangrijk.

Dat klopt wel. Ik kijk soms ook wel tv programma’s hoor. Maar de laatste tijd ben ik zo druk met bloggen en blogs lezen dat ik er maar weinig van volg, haha!

2. Jullie zijn uit eten, wat voor dressing doet zij door haar salade?

Een komkommer- of pestodressing..

 Tja, als ik uit eten ben eet ik gewoon de dressing die de kok voor me gemaakt heeft. Maar in de supermarkt zou ik voor deze smaken kiezen ja!

3. Nieuwe vraag: Wat is haar favoriete film?

 Pride & Prejudice

Klopt als een bus.

4. Noem iets wat ze niet lust:

 Ze eet het wel maar ze is er niet dol op: Spruitjes.

 Mwah, ik begin ze steeds lekkerder te vinden. Vaker eten en dan went het vanzelf 😉

5. Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?

 Cola, vrijwel altijd cola. Maar soms ook Sinas.

Klopt. De Sinas is iets van de de laatste tijd haha, niet zo’n spannende drankjes.

6. Wat is haar schoenmaat?

 38/39 ligt aan het merk schoen.

Ja meestal gewoon 39.

7. Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?

 Kleding voor Mirthe. Dat is by far haar grootste verzameling tot nu toe.

Haha, ja guilty. Verder ben ik helemaal geen verzamelaar. Ik ben meer van het type weggooien en ruimen die handel. (Precies het tegenovergestelde van Thijs, haha).

8. Wat is haar favoriete broodje?

 Carpaccio, net als haar favoriete pizza en haar favoriete voorgerecht.

Tja… klopt helemaal!

9. Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon:

 Carpaccio van bistro In Petto (restaurantje in Rossum GLD). Op de dag dat we weer thuis waren ben ik stiekem naar Bistro in Petto gegaan om speciaal voor haar de carpaccio te halen. Dit mocht ze natuurlijk niet eten tijdens haar zwangerschap.

Of chocola. Maar wacht: dat kan ook iedere dag;-)

10. Wat is haar favoriete ontbijtje?

 Op een normale dag een beschuitje met hagelslag. Maar een stuk taart gaat er ook goed in.

Of een beschuitje met aardbeien, nu in de lente, jammie!

11. Wat is haar favoriete muziek?

 Ze heeft een best brede muzieksmaak. Het kan variëren van Guus Meeuwis tot aan Snow Patrol. Ze vindt zelfs sommige liedjes van Linkin Park aan te horen. Maar heel het album ervan hoef ik echt niet voor haar op te zetten.

Klopt.

12. Wat is haar favoriete sportteam?

 Daar geeft ze niet zoveel om. Als bijvoorbeeld Nederland speelt met voetbal wil ze dat nog wel eens kijken maar verder ook niet.

Klopt ook.

13. Welke kleur hebben haar ogen?

 Bosgroen.

Haha, ik wist niet dat je dat zo noemde, maar ja, ze zijn groen. Bosgroen blijkbaar 😉

14. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

 Ik praat nogal gemakkelijk en soms zeg ik dingen waar ik geen kwaad in zie. En dat ziet zij dan wel eens anders.

Ja, Thijs is soms een flapuit, maar ik schaam me ook nogal snel, dus ja… wie hier nou de schuldige is dat weet ik niet, haha 😉

15. Waar is ze geboren?

 Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch.

 Het voormalige Groot Ziekengasthuis.

16. Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?

 Mounchou/nogatinegebak. Alleen die eerste zal ik maar niet bakken.

 Ja dat! Jammie. Of kersenschuimtaart, ook heerlijk. Of aardbeienvlaaitje met zo’n krokante gesuikerde bodem, of … ik kan nog wel even zo doorgaan!

17. Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?

 Ballet doet ze al sinds haar 4de. Ze heeft daarin vooral klassiek gedanst en de laatste jaartjes modern. En ze heeft een paar lesjes Yoga gedaan. Toen ze klein was heeft ze ook nog ‘gym’ gedaan, tennis en paardrijden.

Juist.

18. Wat is haar lievelings- (computer) game?

 De Sims (met vrijwel alle uitbereidingen!)

Klopt, heerlijk dat huizen bouwen en die fantasiewereld. Ik vind het nog steeds leuk om te doen, al doe ik het minder vaak dan ‘vroeger’. In mijn middelbareschooltijd kon ik hier echt uren zoet mee zijn.

19. Wat is haar favoriete kleur?

 Roze.

Ja. In allerlei tinten. Ik geeft het toe, ik houd ervan.

20. Wat is haar favoriete kledingstuk?

 Ze heeft net een nieuw spijkerjurk gekocht. En daar is ze echt niet uit te slaan! (Ik geef toe, het staat haar leuk).

Klopt, je hebt gelijk hij mag in de was, haha! Ik kocht hem vorige week bij de HEMA en ik vind hem zo leuk en hij zit zo fijn en lekker luchtig met dit weer dat ik erin ben gaan wonen.

21. Wat zou ze uren kunnen doen?

 Bloggen! Het schrijven en lezen ervan. Daar kan ze helemaal in opgaan.

Eens. Ik vergeet dan mijn bedtijd 😉

22. Wat is een uniek talent dat ze heeft?

 Ze is goed in het schrijven van teksten over medische onderwerpen. Ze schrijft soms stukken voor opdrachtgevers. En ik vraag mij altijd af hoe ze dat doet. Hoe ze het doet, doet ze het maar ik vind het altijd erg interessante stukken die ze schrijft.

Oh wat lief, dankje! 🙂

23. Hoelang zijn we al samen?

 Alweer bijna 10 jaar! 23 september van dit jaar hebben Simone en ik alweer 10 jaar een relatie. We zijn dit jaar 2 jaar getrouwd en hebben dan een gup van 1 jaar!

Op naar de 80 jaar! 😉

Trouwfoto Simone en Thijs

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik vond het erg leuk om erachter te komen wat Thijs over mij antwoord op dit soort vragen. Van sommige wist ik van te voren wel dat hij ze ‘goed’ zou hebben, maar bij andere had ik geen idee of hij het wist en ben ik best verrast met zijn antwoorden.

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: