Geen kind mag alleen zijn | #THEHOTDOG

Wij doen ook #THEHOTDOG, want geen kind op de wereld mag alleen zijn. Ieder kind verdient warme armen om zich heen. Een knuffel. Een schouder. Een thuis.

Eén op de tien kinderen groeit op zonder een liefdevol thuis. Wereldwijd zijn dit zo’n 220 miljoen kinderen. SOS Kinderdorpen heeft als missie om ervoor te zorgen dat geen enkel kind alleen opgroeit. Bekijk hieronder het campagnefilmpje van SOS Kinderdorpen. Let op: mogelijk breekt het je hart.


VIDEO: Hoe weet je dat je papa en mama van je houden? 1 op de 10 kinderen kan daar geen antwoord op geven.

Doe mee met #THEHOTDOG

In het algemene campagnefilmpje is één jongetje dat vertelt over The Hotdog die hij met zijn ouders doet. Een liefdevolle knuffel waarin het jongetje het hotdogworstje is, zijn ouders het broodje.

Doe jij ook mee? Pak je geliefden stevig vast en deel je foto met #THEHOTDOG op social media. Of deel de video!

Simone

#PapaisdeliefsteAd

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: