Thijs is geopereerd | VLOG #149

Thijs is geopereerd aan zijn knieën. Of hij nog lopend het ziekenhuis verlaat? Dat zie je in deze vlog. En nog veel meer natuurlijk. Mijn moeder was jarig en we gingen uit lunchen met de kinderen. Ruben maakt stamppot met zijn overgrootoma. Oh en de kinderen speelden Halloween in februari. Compleet in de schmink. Want: waarom niet? 🙂

*Deze video is gemaakt i.s.m. het Oogfonds. Voor meer informatie over de 20-20-2 regel, bijziendheid (myopie) en die signalen die wijzen op myopie. Zie: https://www.myopie-educatie.nl/

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: