Thijs is jarig!

Ja ja, mijn man wordt alweer 29 vandaag! Thijs is jarig, of zoals Mirthe zou zeggen: ‘Papa Jáárag’. Haha, ik kan het niet typen, maar dat zegt ze zo schattig. Ze is helemaal bezig met jarig zijn momenteel, omdat we de laatste tijd zoveel verjaardagen achter elkaar hebben. Ze vraagt ook steeds of ze zelf jarig is.

Maar goed, 29 dus! Nog maar een jaartje schat en dan ga je voor de dertigtallen… wauw. Wat gaat de tijd toch hard. We waren 17 toen we elkaar ontmoetten. Dat is lang, lang geleden zeg 🙂

Kijk nou hoe schattig we waren. En deze foto is niet eens van het allereerste begin. Die foto’s heb ik niet op deze pc staan helaas. Maar toch één uit de oude doos. Hij is van 2012, vijf jaar geleden dus.
Thijs en Simone

Toen nog zo onbezorgd en net samenwonend. Inmiddels getrouwd, Mirthe gekregen en een tweede op komst!

Gefeliciteerd schat, op nog vele gezellige jaren samen in goede gezondheid!

Vandaag eten we samen met ons gezinnetje een klein taartje op de verjaardag van Thijs en komend weekend vieren we het écht! De ballon op de foto kreeg Thijs opgestuurd van mijn nichtje die momenteel in het buitenland studeert. Super lief! Mirthe vindt hem ook helemaal geweldig.

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: