Thijs takes over | VLOG #146

Ik vertel in deze vlog hoe het nu met ons gaat, met mij en met mijn moeder. En Thijs neemt het vloggen deels van mij over, dus ook hij komt meer in beeld. Volgens mij vinden jullie dat wel leuk om te zien toch? Let us know! 🙂

Bedankt voor het kijken. Vond je het leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn kanaal voor meer leuke video’s!

In deze vlog zit een samenwerking met Bigben – Lumin’us.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: