Tijd voor een persoonlijke update

Het is donderdagavond 23.49 en het is helemaal stil in huis, als ik mijn telefoon erbij pak om dit te schrijven. Mijn maag rommelt en mijn buik doet pijn. Hoewel ik de rust heel goed kan gebruiken, kan ik de slaap maar niet vatten. In mijn hoofd speelt alleen maar de vraag, word ik nu eindelijk eens beter? Ik heb de behoefte om mijn gedachten van me af te schrijven.

Het is al een tijdje best stil hier. En ook op YouTube ben ik even niet al te trouw met mijn vaste uploadtijden helaas. Maar daar is een verklaring voor. En vandaag vertel ik jullie de reden.

Al sinds wij een weekendje weg gingen naar Center Parcs ben ik ziek. Oké, hier en daar was ik wel een paar dagen tussendoor opgeknapt, maar dan kwam de man met de hamer gewoon weer terug, waardoor ik nu al bijna vier weken uit de roulatie lig.

Het begon met griep

Het begon allemaal met griep, waarna ik een week later een voorhoofdsholteontsteking kreeg. Toen ik daarvan opgeknapt was (ik kreeg er een antibioticakuur voor) kreeg Ruben buikgriep. En je raadt het al, dat kreeg ik vervolgens zelf ook. En daar eenmaal van herstelt kreeg ik weer last van keelpijn hoesten en koorts. Dus ik voel me weer een vaatdoek momenteel.

Weerstand op standje nul

Iedere keer komt er een nieuw virus voorbij. Mijn weerstand is even helemaal platgeslagen en mijn afweeronderdrukkende medicijnen die ik krijg voor mijn ziekte van crohn werken hierbij natuurlijk niet in mijn voordeel. Zo bevestigde de huisarts, wier praktijk ik de afgelopen weken veel te vaak van binnen heb gezien.

Ik ben er klaar mee

Ik schrijf dit niet om zielig te doen of iets dergelijks. Ik blijf graag positief altijd en ik blijf iedere keer maar weer zeggen ‘ik hoop dat ik snel opgeknapt ben’. Maar ja, na vier van deze weken word ik wel een beetje moedeloos ondertussen. Ik ben er klaar mee. Ik hoop dat het hierna echt ophoudt, dat ziek zijn. En dat ik dan lekker lente kan gaan vieren. Dat ik weer lekker aan het werk kan, want dat heb ik ook veel te weinig kunnen doen de afgelopen tijd. En dat ik weer leuke dingen kan gaan doen! Volgende week heb ik een bruiloft en is mijn dochter nota bene bruidsmeisje. Je begrijpt, daar wil ik bij zijn.

Goed, nu zijn jullie weer op de hoogte. Het is even stiller hier, maar I’ll be back. Dat geldt ook voor YouTube 😉 Tot (hopelijk) heel snel weer.

Hopelijk gaat het met jullie beter? Laat maar weten bij de reacties! Dat vind ik gezellig om te horen 🙂

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Lieve Simone,
  Neem de tijd om op te knappen. Ik hoop dat het weer dat voor komende week voorspeld wordt, je daarbij gaat helpen.
  Ik snap dat je er moedeloos van wordt, dat zou ik ook worden 🙂
  Heel veel sterkte en ik hoop binnenkort weer de leuke vlogs en blogs te kunnen kijken en lezen.
  Veel liefs,
  Saskia

 • Wat vervelend Simone dat je steeds weer ziek bent en je weerstand ff op standje nul staat. Hopelijk ben je snel weer opgeknapt&kun je genieten vh mooie weer samen met je gezin! Liefs linda

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: