Tijd voor voorjaarskleding in de kasten?

De eerste zonnestralen komen af en toe tevoorschijn en ik krijg meteen de zomer in mijn bol. De kasten moeten worden uitgespit. Alle te kleine kleren de deur uit, want beide kinderen zijn weer ontzettend gegroeid. En ruimte in de kasten voor de voorjaarskleding. Heerlijk om mee bezig te zijn ook, vind ik.

Ik probeer te inventariseren wat ik voor welk kind nodig heb. Voor Mirthe zouden wat zomerse jurkjes leuk zijn en voor Ruben wat korte broeken. Nu wil het geval dat ik een tijdje terug een mailtje kreeg van de leuke webshop SchattigeBabykleertjes.nl of ik interesse had in een samenwerking. En dus mocht ik mooie kinderkleding uitzoeken voor Mirthe en Ruben. De zomercollecties komen langzamerhand allemaal alweer binnen, dus er is al keus genoeg.

Ik koos voor Ruben deze leuke korte broeken van Tygo & Vito. Tygo & Vito is nog een relatief nieuw merk jongenskleding. Het heeft heel leuke items vind ik en volgens het merk ik het ook comfortabele kleding. Niet onbelangrijk als je gewoon lekker wilt buitenspelen in je kleren. Tygo & Vito is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152. Het merk richt zich op jongens van 2 tot 12 jaar.

Deze leuke jeans broeken zijn ideaal voor het voorjaar als je het mij vraagt, en met allerlei shirts te combineren. Bij SchattigeBabykleertjes.nl hebben ze ook een uitgebreide collectie van Name It. Dat is misschien wel mijn favoriete merk kinderkleding, omdat het naast leuke kleding ook heel betaalbaar en kwalitatief goed is. Ik koos een leuk shirtje van Name it, dat heel goed combineert bij de korte broeken.

Voor Mirthe ben ik gegaan voor twee mooie jurkjes. Dit eerste jurkje is er een van Moodstreet. Het is een roze jurkje. Het oogt redelijk eenvoudig als je het in handen hebt, maar het staat Mirthe heel mooi. Het is gewoon een heel goed passend jurkje van een mooie stof. En Mirthe was er zelf meteen helemaal weg van.

Het tweede jurkje dat ik voor haar uitzocht is er een van Quapi. Die hebben ook ieder seizoen zulke leuke jurkjes in de collectie. En kijk deze nou. Ik was op slag verliefd. Een jurkje voor haar verjaardag misschien? Het heeft een donkerblauwe bovenkant, een groen rokje met tule eroverheen en roze accenten. Ja, ik vind hem leuk.

Wist je trouwens dat bij SchattigeBabykleertjes.nl tegenwoordig ook het leuke en comfortabele merk Kiddo Kidswear verkrijgbaar is? Dat hebben ze nieuw in de collectie. De moeite waard om ook eens te bekijken.

Laat de lente nu maar komen, wij zijn voorbereid! Heb jij al de eerste voorjaarskleding aangeschaft?

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: