Toerist in ons DEN BOSCH en BEESTACHTIG dagje uit! | VLOG #127

Afgelopen week gingen Thijs en ik een avondje uit in Den Bosch, na het eten hingen we de toerist uit in eigen stad. We laten jullie even wat Bossche historie zien 😉 En we zijn ook een heerlijke dagje met de kinderen naar Avonturenboerderij molenwaard geweest. Daarvoor hadden we tickets gekregen van https://www.ticketveiling.nl

In deze vlog zit een samenwerking met Ticketveiling.nl
Wil je met 5 euro korting Tickets winnen? Gebruik dan de code: Papaisdeliefste05

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: