TV-programma waar ik aan mee zou willen doen

Vandaag is het tijd voor opdracht nummero vier uit de #30DayBlogChallengeNL: Een TV-programma waar ik aan mee zou willen doen. Nou zou ik het waarschijnlijk nooit écht doen, maar als het dan zou moeten, dan kan ik er eigenlijk wel meerdere bedenken zelfs!

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik de laatste tijd eigenlijk nooit meer tv kijk. Af en toe nog iets op Netflix, maar ook dat zelfs niet veel. Ik ben veel meer tijd kwijt met bloggen en blogs lezen of werken. Ik heb me voorgenomen het komende tv-seizoen ook weer eens lekker een avondje in de week lekker simpelweg tv te gaan kijken.

Maar goed, over tot de orde van de dag. Aan welke tv-programma’s zou ik zelf wel eens mee willen doen?

Bron: KRO-NCRV Fotograaf: Linelle Deunk
Bron: KRO-NCRV
Fotograaf: Linelle Deunk

Boer zoekt vrouw

Nee, grapje 😉 Alhoewel, het is dat ik al zo’n leuke man heb en ik helemaal niet op zoek ben, maar anders zie ik mezelf wel zitten in zo’n koeienstal hoor, tussen de melkmachine’s. Haha! Alleen zou ik te schijterig zijn om te schrijven waarschijnlijk. Nee, ik zou niet echt meedoen aan een datingprogramma op tv, maar ‘Boer zoekt vrouw’ is wel echt één van mijn favoriete programma’s om te kijken. Ik kijk echt ontzettend uit naar het nieuwe seizoen.

Wie is de mol

Ik ben niet iemand die avontuurlijk is ingesteld. Sterker nog: ik ben eerder echt een pieperd als het gaat om zaken waarvan je adrenaline ook maar iets stijgt. Maar als ik toch eens de kans kreeg om mee te doen aan ‘Wie is de mol’ dan zou ik dat toch niet aan me voorbij laten gaan denk ik. Want wat een gaaf spel is dat! Het psychologische aspect vind ik heel interessant. Maar ook veel van de spellen zijn gewoon ontzettend gaaf om te spelen, lijkt me. En als er dan echt een hele enge opdracht voorbij komt, dan speel ik die dag gewoon voor mol.

Lingo

Ja, ik ben zo iemand die het jammer vind dat Lingo niet meer op tv is. Ik vond dat spelletje nou eenmaal hartstikke leuk. Ik heb het ook veel op de computer gespeeld en op mijn vrijgezellenfeest hadden mijn vriendinnen iets leuks voor me geregeld: we gingen met zijn allen Lingo spelen (niet het echte tv-programma, maar zeker erg leuk!) Ooit bedacht ik samen met een oud-collegaatje dat we mee zouden gaan doen, maar dat was meer gein dan waarheid, want we hebben het nooit echt gedaan. En nu is het te laat. Komt Lingo ooit terug? Dan ga ik me inschrijven. Misschien. Mogelijk ben ik gewoon te bang om met mijn hoofd op tv te komen (en compleet ten onder te gaan door een gigantische spelfout).

Baby te huur

Vroeger, heel vroeger, toen ‘Baby te huur’ nog op tv was en Thijs en ik nog tieners waren, toen dacht ik weleens: goh, wat zou het leuk zijn om mee te doen met dat programma! Ik wilde altijd al jong moeder worden, en was heel benieuwd hoe het nou echt zou zijn. En dit programma was dan ook een van mijn favorieten toentertijd. Alleen zou ik Thijs nooit zover hebben gekregen om mee te doen denk ik, haha. Overigens komt ‘Baby te huur’ binnenkort weer op tv. De opnames zijn in augustus las ik, misschien nu dus al wel. Spannend! Ik ga zeker weer kijken. Benieuwd of ik het nog steeds zo leuk vind. Good old times! Nu zou ik niet meer meedoen hoor, ik kom simpelweg niet meer in aanmerking gezien het feit dat ik geen tiener meer ben ook al mama. Nu zou ik misschien mee mogen doen om mijn kind uit te lenen, maar dat zie ik dan weer niet zitten.

Zou jij je kindje durven uitlenen voor een programma als baby te huur? Hoe gaat dat eigenlijk? Best wel bizar eigenlijk als ik er nu zo over nadenk. Toen heb ik me dat helemaal niet zo gerealiseerd.

Aan welk tv-programma zou jij mee willen doen?

Simone

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: