Bron: EO.nl

Tv-test: Villa single mama

Bron: EO.nl
Bron: EO.nl

Een nieuwe tv-serie van de EO is afgelopen dinsdag van start gegaan: Villa Single Mama. Een programma waarbij acht alleenstaande moeders met al hun kinderen drie weken in een villa gaan wonen, om van elkaar te leren. De moeders kunnen elkaar helpen en steunen. Elke twee dagen is een andere moeder de baas. Dan gelden haar regels en haar manier van opvoeden. Lukt het de andere moeders zich aan te passen en pikken ze ook echt iets van elkaar op? Ik ben benieuwd! Het programma wordt wekelijks uitgezonden op NPO3 om 20.30. En ik keek de eerste aflevering.

Spaghetti

Al snel is het een puinhoop in de villa. Overal speelgoed. Lijm over de vloer en bergen spaghetti met saus op de grond. Als één van de moeders besluit de spaghetti op te ruimen met behulp van de stofzuiger, denk ik bij mezelf: dit wordt leuk! Vervolgens houdt ze tegen een ander die er wat van zegt, ook nog stellig vol dat dat prima gaat.

Leren van elkaar

De villa is een mooi groot huis. Iedere mama heeft met haar kindjes een eigen slaapkamer en badkamer. En er is voldoende speelruimte voor de kinders. Er wordt uitgebreid ervaringen gedeeld en verteld over ieders verleden. De moeders zijn hele diverse type’s, maar ze hebben ook een hoop gemeen. Ze zijn jong, alleenstaand en ze willen allemaal graag van elkaar leren.

Kritiek

De kritiek die aan elkaar wordt gegeven, wordt tot nu toe goed opgepakt en de dames lijken echt welwillend te zijn om zich aan te passen. Maar dit was natuurlijk pas dag één. Ik ben benieuwd of het nog tot ruzies gaat komen, dat kan toch bijna niet uitblijven lijkt me. En ik vraag me ook af hoe die kinderen zich houden. Ze zitten 24 uur per dag op elkaars lip en moeten samen spelen en delen. Vooral voor degenen die normaal thuis alleen zijn, is dat toch een aardige opgave.

Ik ben erg benieuwd naar het vervolg van de serie. Ik vond het interessant en vermakelijk en zal zeker ook de volgende aflevering kijken. Een aanrader dus!

Hebben jullie ook gekeken toevallig? En wat vinden jullie ervan?

Handtekening Simone

Tags

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: