Unboxing | Rietjesbeker, speentjes en speendoekje van Difrax

Ik bestelde een pakketje bij Difrax omdat ik twee nieuwe speentjes nodig had voor Mirthe, maar mijn bestelling werd ietsje groter dan dat. Ik unbox de speentjes, een speendoekje, een rietjesbeker en een drinkpakjeshouder. En ik laat jullie onder andere zien hoe de rietjesbeker in elkaar zit.

Kijk je mee? Ik zou het leuk vinden als je een duimpje omhoog doet als je de video handig vond. Abonneer je ook op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan hebt, voor meer mama-video’s en vlogs!

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ik ben benieuwd of de rietjesbeker prettig is! Wij gebruiken een rietjesbeker van de HEMA, die is echt super! Ik heb ze ook van Nuby gehad, maar die lekken heel snel.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: