De foto’s die alles zeggen | Vaderdag

Het is Vaderdag vandaag!  Het is Thijs zijn derde Vaderdag. Vorig jaar was Mirthe een dreumes en nu is ze alweer zoveel veranderd. Ik vind het zo grappig om nu die vlog van vaderdag vorig jaar terug te kijken.

Vandaag gaan we papa Thijs eens even flink in het zonnetje zetten. Mirthe heeft hard haar best gedaan op een mooi knutselwerk. Thuis en op het kinderdagverblijf. Ik houd nog even geheim wat Thijs krijgt, omdat ook de opa’s natuurlijk vandaag nog verwend worden met iets leuks van Mirthe. Maar ik zal dit later komende week zeker met jullie delen.

Onlangs hebben we een vier-generaties-fotoshoot gehad. En behalve de vier generatie foto’s zijn er nog wat meer foto’s gemaakt. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Thijs als papa, het straalt van de foto’s af. Precies hoe hij is. Liefdevol, zorgzaam en vooral ook een tikkeltje ondeugend: een papa om mee te stoeien!

Hieronder deel ik een paar van de foto’s met jullie. Waaronder ook één met mijn eigen papa erbij!

Vandaag wordt verder niet een heel bijzondere dag voor ons, want Thijs is eerst in de ochtend bezig met helpen bij de verhuizing van mijn zusje. Die is heel handig gepland op Vaderdag, maar niet heus. Nee hoor, grapje, is niet erg 😉 Iedere dag is een dag waarop je Vaderdag zou kunnen vieren, dus wat maakt het ook allemaal uit? En verrassingen die op een onverwacht moment komen zijn vaak zeker zo leuk, toch?

Ik ben zo trots op je Thijs. Ik had me echt geen leukere, lievere papa voor mijn kind kunnen indenken. Mirthe is ontzettend gek op je, en terecht.

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: