Vakantie naar Frankrijk VLOG – Deel 1

In deel 1 van onze vakantievlog zie je het eerste deel van onze reis. De heenreis en de aankomstdag. Hoe overleven we 10 uur in de auto met kinderen. De autoreis eindigt op een prachtige camping. Hoe ziet de caravan eruit? We gaan meteen even lekker naar de speeltuin! Kijk je gezellig mee? Binnenkort volgt deel 2. In deel 2 van de vakantievlog zie je hoe de rest van de vakantieweek op de camping verloopt! Bedankt voor het kijken!

Vond je het leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn kanaal voor meer leuke video’s!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: