De vakantie zit erop, een terugblik

Het werkende leven gaat weer beginnen voor ons vanaf vandaag. Onze vakantie zit er weer op. We zijn twee weken vrij geweest. Eén weekje gingen we naar Center Parcs en eén weekje deden we een soort ‘road tripje’ Denemarken, Duitsland. Maar het zit erop. Vandaag is het maandag en vanaf vandaag moeten we alle twee weer aan de bak. Gelukkig hebben we eind augustus nog een weekje vrij tegoed. Voor nu wil ik nog graag even terugblikken op de afgelopen vakantie.

Mirthe-broodje

Center Parcs

In de eerste week van de vakantie gingen we een weekje naar Center Parcs. Hoe het daar was hebben jullie kunnen zien in de video’s die ik eerder plaatste. Heb je ze nog niet gezien, bekijk ze dan hier en hier. In het kort kwam het erop neer dat we heerlijk gezwommen hebben, regelmatig naar de kinderboerderij zijn geweest en heel veel eendjes hebben gevoerd. Iedere ochtend lekkere broodjes aan de deur. Dat vond Mirthe ook niet erg, zoals te zien op bovenstaande foto.

Wat ik in mijn Center Parcs vlogs niet heb laten zien, is dat ik tijdens de vakantie ook een dag of drie op de bank heb gelegen wegens pijn en energiegebrek. Daar baalde ik wel heel erg van. Maar ja, ik ben nou eenmaal vaak ziek en mijn lichaam houdt er geen rekening mee of ik die dag eigenlijk leuke dingen wou gaan doen. Ik heb hier wel wat over gefilmd, maar ik vond het toch lastig om terug te laten komen in de video’s. Wie weet dat ik later op camera nog wel eens wat over mijn Ziekte van Crohn vertel of zo, maar nu nog even niet.

Dvd-scherm-auto

Denemarken en Duitsland

Na de week Center Parcs zijn we nog een paar dagen mee op een zakenreisje naar Denenmarken en Duitsland geweest. We werden onverwacht meegevraagd door mijn ouders. Ook hierover heb ik een video gemaakt. We vertrokken dinsdagochtend en de maandag ervoor heb ik nog snel even een id-kaart voor Mirthe aangevraagd. Het was nog spannend of hij op tijd binnen zou zijn op het gemeentehuis, maar dat was gelukkig het geval. Alleen was ik hem alleen (zonder Mirthe) gaan ophalen. En dat was niet slim, want toen kon ik weer terug om haar te halen. Ze moest er zelf bij zijn. Oeps, wist ik veel. Uiteindelijk was het maar goed dat hij op tijd binnen was, want in Denemarken werden we gecontroleerd bij de grens! Anders had ik toch even peentjes gezweet.

De reis zelf ging erg goed. Het was een autorit van zo’n 8 uur (zonder de stops). Ik was dus benieuwd hoe dat zou gaan met Mirthe. Maar ze heeft het voorbeeldig uitgehouden. Ik had drinken en tussendoortjes bij en speelgoedjes ook natuurlijk. Een speentje en een muziek-dvd erbij en mevrouw was prima vermaakt. We hadden een mooi ritme steeds, van slapen – muziekje luisteren – even uit de auto. En dat steeds opnieuw. Ja dat dvd-scherm (heel oud ding al, wat van mijn zusje is: dank je voor het lenen Daph!) kwam echt ontzettend van pas. Aanrader!

Op-de-pier-in-Skive

Denemarken was prachtig. We waren twee nachten in Skive, aan het Skive Fjord. En Thijs en ik maakten deze foto op de pier.

Skive-Fjord

Het uitzicht was werkelijk prachtig daar. Maar dat kun je ook in de video mooi terugzien.

Verjaardagscadeautje-van-Mirthe

Afgelopen weekend – Jarig en BBQ

Eenmaal weer thuis is het vrijdag. En de zaterdag erop was ik jarig (16 juli) was ik jarig. We vierden het ‘s middags voor familie en ik kreeg een hoop leuke cadeautjes, waaronder bovenstaande bonbons. Mirthe weet nu al waar ik van houd 😉

En we sloten onze vakantie en ook het afgelopen weekend gisteren af met een gezellige BBQ bij Thijs op het werk. Het was erg gezellig, lekker eten en goed verzorgd.

Wat hebben jullie het afgelopen weekend voor leuks meegemaakt?

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: