Valsspelen in de optocht? Koningsdag! VLOG #69

Leuk dat je kijkt naar de vlog! Een ‘extra’ weekvlog vandaag, omdat ik nog altijd een week achterliep met vloggen. Een achterstand die ik opliep in mijn kraamweek. Niet erg, maar nu weer ingehaald. Dat is toch leuker. Dan is onze Koningsdag en Mirthe die meeliep in de optocht toch niet helemaal mosterd na de maaltijd straks! Veel plezier met kijken!

Abonneren op mijn kanaal kan hier! GRATIS!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: