‘Verantwoorde’ tussendoortjes proeven met Mirthe!

In deze video testen Mirthe en ik leuke baby/dreumes/peuter-koekjes en snoepjes! De meeste dingen vallen bij Mirthe goed in de smaak. En verrassend genoeg vond ik zelf een aantal dingen ook best goed te pruimen 😉 Kijk mee naar mijn vieze gezichten en Mirthe’s enthousiasme, als ze zoveel lekkere hapjes krijgt!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: