Video | Action shoplog #1

Afgelopen weekend ben ik met Mirthe losgegaan in de Action. We kochten veel te veel leuke spulletjes, dus ik kan voorlopig weer even vooruit met knutselen. Ik kocht vooral veel washi tape en leuke papiertjes, stempeltjes en kaartjes. Allemaal dingen die ik kan gebruiken om Mirthe’s fotoboek verder mee aan te kleden. Super leuk! Alle prijzen van de producten vermeld ik in de video!

Ook fan van Action shoplogs? Duimpjes omhoog!

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vergeet dit soort dingen dus vaak te bekijken als ik bij de Action ben, maar nu volgende keer duik ik ook even de knutselhoek in!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: