Video | ACTION shoplog (oktober 2016)

Joepie, ik ben bij de Action geweest. En wat is alles daar toch heerlijk betaalbaar en wat hebben ze ook een leuke spullen! Ik ga altijd iets te veel los als ik er kom, maar dat levert dan wel weer deze leuke shoplog op 😉

Houd je ook zo van Action als ik en koop je ook altijd veel te veel? Let me know!

Bekijk ook mijn weekvlogs! Iedere zondagavond staat er een nieuwe online 🙂

Bedankt voor het kijken!
Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: