Video | Babygebaren, hoe, wat, waarom?

Sinds ik in de krant las over babygebaren en ik een workshop heb gevolgd ben ik enthousiast geworden over deze manier van communiceren met je kindje. Babygebaren zorgt ervoor dat je met je baby of dreumes die nog niet kan praten, wel al kunt communiceren. En dat is nog maar het begin. Er zijn zoveel voordelen en het is ook nog eens ontzettend leuk!

In deze video vertel ik hoe ik ben begonnen met babygebaren en waarom. Ik vertel wat ik er zo leuk en handig aan vind, wat zijn de voordelen? En ik vertel in het kort hoe je zelf je kindje gebaren kunt leren. Ook zie je in de video Mirthe die allerlei dingen gebaart, om een idee te krijgen van hoe dat er nou uit ziet, een gebarende dreumes.

Kijk je mee?!

Kijk hier voor het verslag van de babygebaren workshop.

En voor meer info over workshops, cursussen of babygebaren in het algemeen kun je terecht bij Babygebaren Nederland.

Veel plezier met oefenen 😉

Doe jij toevallig ook aan babygebaren? Of lijkt het je leuk? Laat het me weten bij de reacties, ik ben erg benieuwd wie er nog meer mee bezig is!

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Super leuk en interessant om deze vlog te zien! Wat fantastisch dat je met al die gebaren al zo goed samen kunt communiceren. Wij kwamen er bij Ninthe pas achter dat zoiets mogelijk was toen ze al 1 geweest was. We hebben wat basis gebaren geïntroduceerd die we zo hier en daar op internet tegen kwamen (eten/drinken/mama/papa etc.). Daar heeft ze uiteindelijk alleen drinken, waar en klaar van opgepikt. Toen ze begon met praten, hebben we het eigenlijk weer laten varen. Maar het gebaar voor drinken bijv. gebruikt ze nu nog steeds. Met Milas wil ik me heel graag hier meer in gaan verdiepen en ook zo’n cursus gaan volgen. Ben weer helemaal enthousiast na deze video! 🙂

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: