Video | Center Parcs Vlog – Deel 2

Vandaag deel 2 van de Center Parcs Vlogs! Afgelopen week gingen we een weekje weg naar Center Parcs Het Heijderbos. Het was heel fijn! Mirthe heeft er ontzettend genoten! Gisteren plaatste ik het eerste deel van de twee video’s die ik maakte. En vandaag staat dus deel 2 online.

Laat je me weten wat je ervan vond?

Gaan jullie ook nog op vakantie dit jaar? Of ben je al geweest?

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: