Video | Get to know me

Hoi Allemaal! Ik heb de Get to know me tag opgenomen. Zoals jullie wel in de gaten hebben ben ik de laatste tijd ook flink met YouTube bezig. Iedere zondagavond komt op mijn kanaal een nieuwe weekvlog online (maandagochtend op de blog). En omdat het me wel eens leuk leek om me netjes voor te stellen op YouTube, heb ik daarvoor deze video opgenomen. Mensen die me volgen via mijn blog, kennen me natuurlijk al wel een beetje. Maar niet alle volgers op YouTube volgen ook mijn blog, verwacht ik. Dus vandaar: de Get to know me tag!

Hieronder nog even de vragen van de get to know me tag. Zodat je ze gemakkelijk over kunt nemen als je hem ook wilt opnemen (of invullen). Normaal gesproken vermeld ik altijd de bedenker van de tag, maar ik heb geen idee waar deze vandaan komt.

Bedankt voor het kijken!

Oh, ja en niet vergeten te abonneren. Want met een abonnement op mijn YouTube kanaal zie je de video meestal een dag eerder dan op mijn blog! 🙂

De vragen:

 1. Wat is je tweede naam
 2. Wat is je favoriete kleur
 3. Wie was je eerste beste vriend
 4. Hoe lang ben je
 5. Honden of Katten?
 6. Leukste herinnering aan school
 7. In hoeveel landen ben je geweest?
 8. Ga je nog naar school?
 9. Wat was je minst favoriete onderdeel van school?
 10. Wat is je favoriete drinken
 11. Wat is je favoriete dier
 12. Je favoriete parfum
 13. Thee of Koffie
 14. Hoe heten je kinderen?
 15. Welke sporten heb je gedaan of doe je?
 16. Je favoriete boek
 17. Noem je favoriete youtubers
 18. Je lievelings film
 19. Single of bezet
 20. de beste eerste date
 21. Hoeveel vriendjes of vriendinnetjes heb je gehad?
 22. Favoriete jeugd herinnering
 23. Spreek je verschillende talen?
 24. Heb je broers of zussen?
 25. Hoe zou jij je kledingsmaak omschrijven?
 26. Wat is je favoriete restaurant?
 27. PC of Mac?
 28. Wat voor telefoon heb je?
 29. Deel een slechte gewoonte

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • hoi ik ben pascal een jonge man van45 toen ik 30was hebben ze crohn vastgesteld.
  ik heb toen twee jaar zwaar afgezien toen hebben ze me geopereerd en heb ik twaalf jaar geen last gehad tot nu .ik weet niet wat ik moet doen .ik heb in die twaalf jaar ook geen meditatie genomen. ik een week geleden een darm onder zoek gehad geen goed nieuws gehad en ze willen me weer medicatie geven namelijk Humira .ik weet het allemaal niet meer ik heb schrik voor de bijwerkingen.groetjesPascal

  • Wat vervelend dat het weer terug is… sterkte en succes met de nieuwe behandeling. Ik zou zeggen: probeer je niet teveel zorgen te maken over bijwerkingen, hopelijk vallen ze voor jou mee!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: