Kerst Blog Challenge | Kerstboom optuigen

We hebben de kerstboom opgezet! En in het kader van de #KerstBlogChallenge heb ik dit gefilmd. Het is best een leuk filmpje geworden al zeg ik het zelf :’) Kijk je mee?

Wij gingen voor een dreumesproof boom dit jaar, met plastic ballen. Die kochten we vorig jaar al, toen Mirthe alleen nog kroop. Hoe versieren jullie de boom? Ieder jaar een nieuw kleurtje of niet? En gewoon glazen ballen of houden jullie ook rekening met grijpgrage handjes?

kerst-blog-challenge

Lijkt het je leuk om ook mee te doen aan de Kerst Blog Challenge? Volg de link voor meer info!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: