Video | Never Have I Ever: Mama-editie

De Never Have I Ever tag (Never nooit heb ik …) is er nu ook in een mama-editie. In deze video ga ik in op stellingen als: Never nooit heb ik… onder de poep gezeten. Never nooit heb ik… een miskoop begaan en Never nooit heb ik… kots over me heen gehad. Al met al een video om van te smullen dus 😉

Ik hoop dat jullie het gezellig vinden om te kijken. En als je het leuk vindt om weekvlogs van mij te zien, of vaker tussendoor-video’s zoals deze, vergeet je dan niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (het is gratis en je zit natuurlijk nergens aan vast).

Bedankt voor het kijken!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: