Video | Shoplog H&M en Name It

Het video’s maken is me wel goed bevallen, ik heb de smaak te pakken gekregen en vind het leuk om te doen. Vandaag heb een ik shoplog voor jullie klaarstaan. Ik nam hem al op voordat ik ziek werd, maar ik vond het zonde om hem niet meer te plaatsen.

Ik hoor graag of jullie het leuk vinden om vaker video’s te zien en wat je dan graag zou willen zien!

Ik hoop dat jullie de video leuk vonden. Als dat het geval is doe dan even je duimpje omhoog en abonneer je gelijk even op mijn YouTube kanaal, dan mis je ook de volgende video’s niet.

Hebben jullie de ‘zomercollectie’ al compleet in de kast?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Wat een leuke en vrolijke kleertjes 🙂 & volgens mij komt elke moeder met meer kleding voor haar kind(eren) thuis dan voor zichzelf, haha!

  • Wat een leuke kleertjes! Leuk om je video te zien, het gaat je goed af 🙂
    Op zich is Fiene’s kast wel compleet maar op de één of andere manier kom ik altijd wel weer iets nieuws tegen haha

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: