Tips bij verkoudheid baby & kind | Video

Verkouden kindjes, het kan zo zielig zijn. De hele dag snottebellen afvegen en soep in de ogen. Wat een ellende. In deze video deel ik mijn 8 beste tips bij verkoudheid bij baby’s en kinderen. Kijk je mee?

Heb jij nog aanvullende tips? En wat voor video’s met tips over mama-dingen zou jij graag eens willen zien?

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Hoi Simone,
  Mijn dochter was de laatste tijd heel erg aan het hoesten als ze in bed lag. Daar wist ik niet zo goed iets aan te doen. Ik heb bij de drogist met Luuf in mijn handen gestaan, maar kreeg het idee dat dat toch meer voor neusverkoudheid is (net als alle tips in het filmpje volgens mij). Ik was bang dat Luuf juist extra zou gaan prikkelen op de keel en ze nog meer zou moeten hoesten.
  Gebruik jij Luuf bij Mirthe als ze hoest of alleen als ze een verstopte neus heeft?
  Groetjes,
  Saskia

  • Ik gebruik het inderdaad bij verstopte neus om iets meer lucht te geven. Heb het idee dat dat wel werkt. Ik weet eerlijk gezegd ook niet wat het effect is op hoest. Maar misschien kunnen de mensen in de drogisterij je daar meer over vertellen?

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: