VLOG: 25 weken zwanger | Mét winactie!

Leuk dat je weer mee kijkt naar de vlog van deze week! In het weekend vierden we weer eens wat verjaardagen. Ja, we hebben er veel in deze tijd van het jaar. En op maandag worden we ziek 🙁 Ach ja, kan gebeuren.

Ik heb ook nog een hele toffe winactie voor jullie in samenwerking met Bunnies. We geven namelijk een paar meidenlaarsjes weg. Laat voor vrijdag 24 november in een reactie onder de video (op YouTube, dus niet op de blog) weten welke maat jouw meisje heeft en abonneer je op mijn YouTube kanaal om kans te maken.

Ik hoop dat je het een leuke video vond! Tot de volgende!

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • WoW wat een mooie laarsje ik zou ze graag willen winnen voor onze dochter Mara die zeker kan gebruiken en dan in maat 23

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: