Vlog | Naar Ballorig en mini HEMA shoplog

Afgelopen woensdag ging ik met Mirthe naar Ballorig. Het was druilerig regenweer en ik had zin om iets leuks met haar te gaan doen, buitenshuis. Toen ze negen maanden was hebben we al eens eerder geprobeerd of de binnenspeeltuin een succes was, dat was toen best leuk, maar nog niet echt bijzonder. Dit keer was het al een stuk leuker!

Verder gingen we even naar de HEMA en ik laat jullie een mini shoplog zien van wat ik kocht.

Kijk je mee?

Hieronder het blogje over de vorige keer naar de binnenspeeltuin:

Met je baby naar de binnenspeeltuin

 

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: