Vlog | Vaderdag De Film

Afgelopen zondag was het vaderdag, dat is je vast niet ontgaan! Ik heb die dag weer eens gevlogd. Ik film veel de laatste tijd, ik vind het superleuk om te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om de filmpjes te bekijken, laat het me zeker weten bij de reacties! Mocht je ideeën of tips hebben voor leuke filmpjes die je graag van me zou willen zien, dan hoor ik dat heel graag. Binnenkort wil ik in ieder geval ook een Room Tour van Mirthe’s kamertje laten zien!

Kijk je mee naar onze vaderdag? Ik breng Thijs ontbijt op bed, hij pakt samen met Mirthe de cadeautjes uit en we gaan gezellig op familiebezoek.

Doe een duimpje omhoog als je het leuk vond en als je dat nog niet gedaan had: abonneer je dan ook even op mijn YouTube Kanaal, dan zie je de video’s als eerste!

Simone

 

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: