Wil jij in mijn vriendenboekje schrijven? – TAG

Vriendenboekjes, dat is lang geleden. Ik vond dat vroeger altijd superleuk om in te vullen en ik had er zelf uiteraard ook een. Geen idee waar die gebleven is eigenlijk. Door Jodi werd ik getagd om haar vriendenboekje-tag in te vullen. Dus dat heb ik hierbij gedaan!

Naam: Simone

Leeftijd: 26

Geboortedatum: 16-07-1989

Broertjes/ Zusjes: Twee zusjes, ik ben de oudste thuis.

Kleur ogen: Groen

Kleur haar: Donker blond.

Lengte: 1,67

Het liefste eet ik: Chocoladeijs, Chocoladereep, Chocoladevla (oeh ja die nieuwe pure van Mona, heb je die al wel eens op?), Chocoladehagelslag, ach je begrijpt de boodschap ;-). Verder lust ik ook heel graag een goede Carpaccio of een heerlijk bord Asperges met ham ei en een lekker sausje.

Mijn lievelingskleur is: Roze. Ja ik kan er niet meer van maken 😉 Ik ben ook gek op mintgroen op dit moment.

Mijn lievelingsdier is: Een hond.

Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Ik ben gek op Racoon en Snow Patrol. Maar er is nog veel meer wat ik leuk vind. Zo kan ik ook erg genieten van de muziek van Guus Meeuwis.

Mijn lievelingsliedje: Dikkertje dap, klom op de trap… oh nee wacht, dat komt als eerste in me op, omdat ik dat de hele dag in mijn hoofd heb zitten. Poeh dit is een moeilijke vraag, er zijn zoveel mooie liedjes. De allermooiste… als ik het nu zou moeten zeggen kom ik toch bij Snow Patrol – Chasing cars.

Mijn lievelingsfilm: Pride & Prejudice. Dat blijft voor mij toch de klassieker.

Mijn leukste vak: Op de middelbare school was dat biologie. Ik vind alles wat met leven te maken heeft zeer interessant. Ik ben gek op dieren en ben zeer geïnteresseerd in hoe het menselijk lichaam werkt. Ik ben na de middelbare school Biomedische wetenschappen gaan studeren.

Mijn favorieten tv-programma is: New Girl. Komt geloof ik niet op tv, maar Netflix is ook tv toch?

Mijn lievelingsboek: Het grote Jip en Janneke voorleesboek.

Naar een onbewoond eiland neem ik mee: Iets lekkers te eten en te drinken. De perfecte plek voor een picknick.

Waar ik het meest van hou: Mirthe, Thijs en Chocola 😉

Mijn hobby’s zijn: Dansen, bloggen, andere blogjes lezen, taartjes bakken. En mijn huisdieren (twee katten en een konijn).

De sport die ik doe is: Ballet

Ik hou niet van: Achtbanen (of andere dingen die ook maar enigszins adrenaline opwekken eigenlijk) en spinnen.

Mijn favoriete website: Oh jeetje, ik lees heel veel blogs en die vind ik erg leuk, maar dat zijn er zoveel. Op dit moment wordt ik bijvoorbeeld heel blij web.whatsapp.com waardoor ik op mijn laptop kan whatsappen – het is net of ik weer msn terug heb 😉

Later word ik: Schrijfster van mijn eigen boek.

Mijn grootste droom: Een gelukkig gezinnetje zijn in een klein boerderijtje aan de rand van het dorp.

Mijn wens: Gezondheid, voor mij en mijn familie uiteraard. Maar dat ik gewoon eens wat meer gezond mag zijn, dat is mijn allergrootste wens.

Wil jij in mijn vriendenboekje schrijven?

Willen jullie in mijn vriendenboekje schrijven… NicoleHanna en Mirjam? Ik zou het leuk vinden als jullie de tag ook invullen en ben benieuwd naar de antwoorden! De credits voor het bedenken van deze tag gaan naar Jodi (liefthuis.nl), vergeet niet haar even te vermelden als je de tag overneemt 🙂

Simone

Volg je me al op snapchat? Gebruikersnaam: papaisdeliefste

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: