Waar word ik blij van?

Het is weer tijd voor een opdracht uit de #30DayBlogChallengeNL: Waar word ik blij van? Ik heb een tijd lang iedere maandag een lijstje gedeeld van dingen waar ik blij van werd, in de rubriek Monday Funday. Dit doe ik de laatste tijd niet meer, maar het is wel weer eens leuk om een lijstje te maken van dingen waar ik blij van word, nu dus in het kader van de challenge!

Ik word blij van:

  • Dagen dat het lekker zonnig weer is en we lekker kunnen gaan wandelen en de eendjes voeren.
  • Als Mirthe een ijsje eet bij opa en oma. (Een ingevroren smoothie-ijsje)
  • Mooie nieuwe kleertjes uitzoeken voor Mirthe, ik wordt daar gewoon intens gelukkig van.

Setje-Prenatal

 

  • Onze vakantie, wat was dat heerlijk even lekker een weekje weg en daarna onverwachts nog een paar dagen denemarken.

Skive-Fjord

 

  • Cadeautjes. Van Ditverzinjeniet.nl kreeg ik deze leuke wolkenhangertjes, die precies passen bij de rest van Mirthe’s ‘wolkenkamertje’.

Wolkenhangers-ditverzinjeniet.nl

  • Dat Mirthe zo gek is op dieren. Ze wil het liefst de hele dag dierenboekjes lezen en poezen en honden aanwijzen of puzzels maken met dieren. Zó leuk!

Dierenboekje-hema

  • Een chocoladereep van Johnny Doodle. Brownie caramel fudge is mijn favoeriet, maar ook de witte met speculaas vind ik lekker.

View this post on Instagram

Koffie met Johnny 😍

A post shared by Simone – Papaisdeliefste.com (@papaisdeliefste) on

Waar word jij intens blij van?

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: