Waarom het jammer is dat Mirthe het sinterklaasfeest nog niet snapt

Hoewel ik vind dat baby’s veel te snel groot worden (waar is mijn baby gebleven?), vind ik het stiekem best jammer dat Mirthe nog te klein is voor het Sinterklaasfeest. Hoe leuk is het om je kleintje een schattig pietenpakje aan te geven, een paar veegjes schmink (in wat voor kleur dan ook) op de wangen te smeren en naar de intocht te gaan kijken? Ik kan niet wachten tot Mirthe Sinterklaas ‘snapt’.

Ik kijk er naar uit om:

  • Samen met mijn dochtertje pepernoten te bakken.
  • De zelfgebakken pepernoten in de chocolade te dompelen en op te eten.
  • Mirthe haar schoentje te laten zetten.
  • Sinterklaasliedjes te zingen.
  • Samen naar Pietje Paniek in het sinterklaasjournaal te kijken.
  • Met Mirthe naar de intocht van Sinterklaas te gaan.
  • Sinterklaasavond te vieren.
  • Weer eens een goed excuus te hebben voor ‘pakjespiet’ om uit zijn dak te gaan met het kopen van cadeautjes voor Mirthe.

Mijn schoonzus heeft twee jonge kindjes die wel al in de leeftijd zitten, dus bij de schoonfamilie vieren we weer sinterklaasavond. Alleen vieren we het niet ‘s avonds maar. ‘s ochtends. Ook al schijnt de maan dan nog niet door de bomen, sint weet ons wel te vinden. Superleuk om die verbaasde gezichtjes te zien als er ineens een berg pakketjes ligt. Ik zal tegen die tijd op instagram wel een foto delen van wat de pieten voor Mirthe in petto hadden 😉

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Toen mijn zoontje nog zo klein was vond ik het ook heel jammer, maar straks als ze wat ouder is heb je nog genoeg jaren om er van te genieten 🙂 Leuk dat jullie wel met je familie sinterklaas vieren.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: