Wat een gekke tijd 😐 | Thuis zitten in Corona Crisis 🏡 | VLOG #151

Hoi! Leuk dat je kijkt naar weer een nieuwe video. Het is zo’n rare tijd nu. Middenin de Corona Crisis. Hopelijk vinden jullie wat afleiding in een gezellig vlogje. Ik laat je zien wat wij zoal doen en wat we geknutseld hebben. Misschien leuk voor de inspiratie 😉 Veel plezier met kijken. Reageren op de video kan niet meer hier, omdat de reacties zijn uitgezet. Maar ik open een sticker in mijn insta stories, dan kunnen daar gezellig kletsen. Volg me ook daar.

Bedankt voor het kijken. Vond je het leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn kanaal voor meer leuke video’s!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: