Wat papa’s niet mogen, maar baby’s wel

Als baby kun je alles maken. Iedereen vindt je toch wel lief en schattig en neemt je niets kwalijk. Je moet tenslotte alles nog leren! Of je nu poept, spuugt of een ketting kapot trekt, jij bent de allerschattigste.

  1. Boeren laten. Waar papa zich braaf moet verontschuldigen als hij een boer heeft gelaten, zitten we er bij babylief op te wachten tot het boertje komt. Sterker nog: we doen er alles aan om het te stimuleren, want met zo’n vervelend luchtbelletje in baby’s buik, slaapt het een stuk minder lekker.
  2. Overgeven over de blouse van je Tante, waar zij net die ochtend de kaartjes vanaf had geknipt: geen probleem, hij kan in de was. Dat moeten volwassenen eens proberen…
  3. Mama’s zonnebril van haar hoofd slaan. Ach, reden voor een nieuwe 😉
  4. Huilen om de borst. En als het te lang duurt krijsen om de borst. En als mama echt te veel treuzelt, dan ook nog met echte traantjes erbij. Dat moet papa eens proberen, huilen om de borst.
  5. Scheten laten. En dan niet zo’n klein windje of zo. Nee echt van die knetterende.
  6. Lekker in het openbaar in je broek poepen. Dat je voor de kassa staat in de plaatselijke drogisterij, twee man achter je, en dan… Een knetterende spuitluier is in productie. En je baby kijkt je vanuit de wandelwagen ondertussen met een grote ondeugende glimlach aan. Jij, met het schaamrood op je kaken: ‘Uhm, ik wil graag pinnen’.

Herkenbaar? Of vergeet ik nog dingen?

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: