Tips bij waterpokken – van havermoutbadje tot aanstippen

In deze video deel ik met jullie mijn ervaring omtrent de waterpokken. Mijn dochter heeft onlangs deze kinderziekte gehad en ik vertel jullie hoe dat verliep en ik deel tips over een heel fijn product dat ik gebruikt heb.

Wat doe je tegen de jeuk?

Van havermoutbadje tot aanstippen van de waterpokken. Wat zijn dingen die je kunt doen om de klachten van de vervelende waterpokken te verminderen. Heeft je kindje veel last van de jeuk? Wat kun je voor ze doen als ze de waterpokken hebben?

De waterpokken blaasjes laten indrogen

Kun je de blaasjes van de waterpokken snel laten indrogen? Wat kun je doen om het herstel van dat zachte huidje van je kleintje te ondersteunen?

Tips bij waterpokken

Ik deel mijn tips bij waterpokken in deze video.

Mijn dochter had ook de waterpokken. Het komt aan bod in deze weekvlog. En bij mijn zoontje twijfel ik of hij al waterpokken gehad heeft.

Wat heb jij gedaan toen je kind waterpokken had, en werkte het goed?

Deel je tips hieronder!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: