We zijn verhuisd!

Yay we zijn verhuisd! In deze video neem ik je mee van het verf uitzoeken tot het spullen uitpakken. En van het vissen voeren in onze eigen vijver, tot Mirthe’s eerste kennismaking met haar nieuwe slaapkamer. Inmiddels slapen wij in ons droomhuis en is de verhuizing, op wat dozen uitpakken na, helemaal voltooid!

Kijk gezellig mee!

Abonneer je hier GRATIS en voor niks (maar je doet mij er een groot plezier mee en je kunt dan (bijna) iedere zondag een leuk filmpje van ons bekijken): YouTubeKanaal Papaisdeliefste.

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Oh, dit is een leuke vlog! Ik herinner me ook nog al dat gedoe met dozen. Alsof er geen einde aan komt!
    Jullie zitten daar goed! Een heel gezellig huisje en wat een speelplek heeft jullie dochtertje in haar kamer zeg! Heerlijk.
    Geniet ervan!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: