Wedding time! | Vlog #118

Yay, het was wedding time! Tijd voor de bruiloft van een van mijn besties, waarbij Mirthe bruidsmeisje mocht zijn. En wat een heerlijk weer is het jongens. We gaan lekker naar buiten, ijsje eten en we hebben ook nog chocoladekoekjes gebakken deze week. Kijk je weer gezellig mee?

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal, druk ook op het belletje en ben als eerste op de hoogte van de nieuwe video’s 🙂

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: