Week #3 met baby Ruben | VLOG

Je kijkt naar de derde week met onze lieve kleine baby Ruben. Deze week ging Thijs een dagje met Mirthe naar de Efteling en kwam het consultatiebureau bij ons op bezoek. En Ruben is weer gewogen. Benieuwd hoe hij het doet? Kijk gezellig mee!

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Wat een leuke vlog weer. Hoe is Mirthe eronder dat ze nu jullie aandacht moet delen? En vondt je de eerste keer alleen met 2 kinderen spannend? Heb je al een beetje een “ritme” gevonden met 2? Ikzelf ben nog even zoekende, ons zoontje is van 17-3.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: