Weekend in foto’s | Dierentuin en moederdag

We hebben een heerlijk vrij weekend achter de rug met zijn drietjes. We zijn vier dagen achter elkaar vrij geweest samen. En ik voelde me ook nog eens best aardig goed de afgelopen dagen, dus we konden eindelijk eens wat leuke dingen gaan doen. Ik laat jullie met wat foto’s zien wat wij allemaal deden.

Moederdagknutselwerkje

Het begon woensdagavond al, Mirthe kwam thuis van het kinderdagverblijf en ik kreeg dit lieve moederdagcadeautje. Misschien had ik moeten wachten met openen tot het zondag was, maar ach.

Donderdag was het Hemelvaart en Bevrijdingsdag. Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar het was prachtig weer. We besloten lekker even naar de stad te gaan. Daar hebben we lekker wat gewinkeld. Maar ook nog wat meer leuke spulletjes bij H&M en bij de HEMA. Misschien dat ik later deze week daar nog wel even een shoplogje van laat zien.

Hangmat

Toen we terug kwamen uit de stad zijn we lekker in de tuin gaan liggen. Samen in de hangmat. En Thijs heeft het gras gemaaid. ‘s Avonds toen Mirthe sliep hebben Thijs en ik nog heerlijk in de tuin gezeten bij de vuurkorf. Marshmallows roosteren, jammie!

2016-05-06-13.11

De volgende dag zijn we samen even naar het Ouwehands Dierenpark in Rhenen geweest. Wat een prachtige dierentuin is dat. En dat niet alleen, het is ook een waar speelparadijs voor kinderen. Daar was Mirthe natuurlijk nog wat te jong voor. Maar ze keek haar ogen uit naar alle dieren.

Ouwehands-rhenen

We kwamen als eerst langs de Giraffen. Ze wees ernaar en zij: ‘Josje’. Dat is de hond van mijn ouders. Dus wij meteen een lachstuip. Alle dieren heten op dit moment Josje, haha! Verder vond Mirthe de aquaria en de olifanten behoorlijk indrukwekkend om te zien.

Op zaterdag vierden we de verjaardag van mijn nichtje en mijn schoonzusje. Het was een heel gezellig feestje in de tuin, met heel veel kindjes, dus Mirthe heeft zich wel vermaakt. Voornamelijk met rondkijken wie en wat ze allemaal zag. Deze leuke dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.

Ontbijt-op-bed

En de volgende ochtend was het ineens alweer zondag en was het Moederdag. Mijn eerste Moederdag. Thijs regelde ontbijt op bed, voor mij (aarbeientaart!) maar ook voor Mirthe, die haar boterhammetje lekker bij ons op bed at. Gek dat ze dat vond. Ze zat er de hele tijd hardop bij te lachen. Ik kreeg van Mirthe een gipsafdruk met daarin de hand van papa en daarin het handje van Mirthe. Zo lief. En van Thijs krijg is fietstassen voor op mijn nieuwe (binnenkort aan te schaffen) mamafiets.

Met-de-zonnebril-op
‘s Ochtends gingen we eerst naar mijn schoonouders. Daar hebben we lekker gebruncht en daarna zijn we met de kinderen de eendjes gaan voeren en naar de speeltuin geweest. Kijk haar nou zitten met haar zonnehoedje en haar zonnebrilletje op 😉 Prachtig! In de speeltuin ging Mirthe voor het eerst op de schommel. Dat vond ze heerlijk.

De-tuin-ontdekken

Nadat we bij mijn schoonouders zijn geweest gingen we door naar mijn ouders. Daar heeft Mirthe nog heerlijk in het gras zitten spelen. Ze heeft pas sinds dit weekend voor het eerst met gras kennisgemaakt. Het was even wennen, maar nu doet ze niet liever dan plukken en omhooghouden, om het vervolgens naar beneden te laten dwarrelen.

Carpaccio

Deze mooie dag sloten we af door lekker met de familie uit eten te gaan. Het was erg lekker en gezellig. Ik at mijn favoriet: Carpaccio. En als hoofdgerecht nam ik asperges. Een leuke afsluiter van het prachtige weekend. Bij thuiskomst zette ik nog even dit blogje in elkaar.

Hebben jullie een mooi weekend achter de rug? Hoe was Moederdag voor jou?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

6 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: