Beekse Bergen - Mirthe en Thijs

Weekend Safari Resort de Beekse Bergen

Afgelopen weekend zijn we met familie een weekend naar Safari Resort Beekse Bergen geweest. Vandaag laat ik jullie zien hoe het daar was. En ik zeg expres ‘laat ik jullie zien’ want de foto’s zeggen eigenlijk alles al. Wat een super mooi park is dat zeg.

Ruben en mama in de Beekse Bergen

Fenomenaal uitzicht

Hoe gaaf is het om ‘s ochtends je woonkamer binnen te lopen en door de grote ramen, die over de gehele breedte van je huisje aanwezig zijn, uit te kijken over een druk bewoonde savanne. Bewoond door de meest prachtige wilde dieren.

Zebra Safaripark Beekse Bergen

Ons huis grensde aan de savanne waarop onder andere giraffen, zebra’s en struisvogels liepen. De huisjes zelf zijn ruim genoeg om met zes personen in te verblijven. Een babybedje kan er ook prima bij op de slaapkamer.

Het interieur is helemaal in stijl. En dat is niet alleen in het huisje zelf zo. Het hele park is in een prachtige Afrikaanse stijl. Op de inrichting is allerminst bezuinigd. De drinkbekers voor kinderen die in het huisje aanwezig zijn, zijn van Done By Deer. Ik bedoel maar; daar worden mama’s toch gelukkig van? 😉

Giraf Safaripark Beekse Bergen

Lekker weertje

Wat hadden we geluk ook met het weer. Half oktober en 27 graden op zaterdag en 25 op zondag. Stralende zonnige dagen en dieren die dus lekker actief en vooral ook buiten waren, waardoor we ze bijna continue konden bewonderen. Hele dagen konden we lekker buiten vertoeven. Was het niet in de dierentuin, dan was het wel op ons terras voor het huisje.

Struisvogel Safaripark Beekse Bergen

Naar de dierentuin

Met vrije toegang tot de dierentuin, die apart is van de savanne op het safari resort, konden we ook de autosafari gaan maken, en wandelen in de dierentuin. We hebben onder andere de roofvogelshow bekeken. De vogels vlogen rakelings over de hoofden van het publiek. Best indrukwekkend om te zien. Gelukkig is iedereen er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, haha 😉

Terug in het huisje hebben we ‘s avonds lekker spelletjes gespeeld. Een hapje en een drankje erbij en de gezelligheid was compleet.

Al met al een heel erg leuk weekendje weg! 😊

Ben jij weleens in de Beekse Bergen geweest?

Dit artikel bevat een betaalde link.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: