Weekendje weg: Center Parcs

Ik kondigde het eerder al eens aan dat we een weekendje weg zouden gaan. Dit weekend was het dan eindelijk zover en zijn we met mijn ouders, zusjes en schoonbroer een weekendje naar Center Parcs Het Meerdal in America (Limburg) geweest.

Afgelopen vrijdagmiddag vertrokken we met een wagen volgeladen met babyspullen en drie paar schoon ondergoed en een tandenborstel voor onszelf richting mijn favoriete vakantiepark. Ik heb hele goede jeugdherinneringen aan Center Parcs en in het bijzonder het Meerdal. Van jongs af aan kom ik er al heel vaak.

2015-11-27 17.03.57Het was een weekend met weer een hoop eerste keren voor Mirthe. Voor het eerst naar Center Parcs. Voor het eerst haar schoentjes aan. Ze was voor het eerst in Limburg. En ze heeft voor het eerst gezwommen.

Nadat we op vrijdag lekker rustig aan deden, samen eten en spelletjes spelen, gingen we op zaterdag  zwemmen. Eerst in even zitten in het pierenbadje en vervolgens in een mooie gele zwemband proberen in het golfslagbad. Dat was erg wennen in het begin. Toen de golven kwamen bleven we tussen de hoge golven in, daar waar het water alleen wat schommelde en we zagen Mirthe ontspannen. Ze ging lekker hangen in de zwemband en ze begon een beetje te spelen. Heel leuk om te zien.

image

Ik wil zeker vaker gaan zwemmen met Mirthe. Ik neem me voor om regelmatig op zondagochtend met zijn drietjes te gaan. Behalve dat het goed is om Mirthe vertrouwd te laten worden met het water, is het ook meteen een leuk uitje voor papa en mama.

‘s Middags na het zwemmen hebben we thuis de open haard aangemaakt en zijn we daarna uit eten geweest in Horst.

2015-11-29 14.07.34

Op zondag wilde ik eigenlijk weer met Mirthe naar het zwembad, maar dat liep toch iets anders want ze werd ziek. Met 39 graden koorts ga je zo’n kleintje niet ‘in het diepe gooien’. Maar omdat oma zo lief was om op te passen kon ik samen met T. mijn zusjes en schoonbroer toch even gaan zwemmen. Dat was even lekker ontspannend. Gelukkig was het in het huisje allemaal goed gegaan.

2015-11-29 16.43.26Maandagochtend hebben we onze spullen weer ingepakt en zijn we weer huiswaarts vertrokken. Het was een fijn weekend!

Lieve Meerdal, Ik mis je nu al. We komen snel nog eens terug!

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: