Weekendje weg in het vooruitzicht

Binnenkort gaan T. Mirthe en ik samen met mijn zusjes, schoonbroer en ouders een weekendje naar Center Parcs. En oh wat heb ik daar veel zin in! En nee, dit artikel is niet gesponsord 😉

Jeugdsentiment

bron
bron

Vroeger als klein meisje ging ik zelf ook vaak met mijn zusjes, ouders en mijn opa en oma naar Center Parcs. We hebben alle parken in Nederland en België gehad. En dan heb ik het over de originele parken, in zo’n prachtig bos met eekhoorntjes en een mooi subtropisch zwembad met Woops the Wave erbij, niet over de parken die ze inmiddels hebben aangekocht. Die zijn naar mijn mening een stuk minder leuk. Een echt Center Parcs-park roept bij mij zoveel jeugdsentiment op. Daar krijg ik echt een heel warm en fijn familie-gevoel bij. En die mooie ervaringen wil ik ook heel graag aan Mirthe meegeven.

Wat gaan we allemaal doen?

Ik kijk er al ontzettend naar uit om met Mirthe naar het zwembad te gaan en haar dan in de gele zwemband te zetten. Die hebben we gehad van een lief schoonnichtje. E. als je dit leest, dankjewel ;-). Ik ben erg benieuwd hoe ze het vindt in het water. Of ze het te koud zal vinden en of dat ze de golven in het golfslagbad leuk vindt.

Verder ga ik gewoon lekker met haar wandelen door het mooie park. We gaan naar het Meerdal trouwens, dat is voor mij echt het ultieme jeugdsentiment-park. Op de een of andere manier vond ik dat het leukste park. ‘s Avonds steken we lekker de open haard aan en spelen we een gezelschapsspelletje. En een wandelingetje door de lekkere warme plaza (of hoe heet dat tegenwoordig) is ook nooit weg.

Ik heb er zo’n zin in! Als we geweest zijn, laat ik uiteraard weten hoe het was en zal ik ook de foto’s plaatsen.

Handtekening Simone

 

 

bron kop-afbeelding

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: