Weekendje Zeeland

Dit weekend zijn we voor het eerst met zijn drieën op vakantie geweest. Een weekendje naar Zeeland. Precies goed om eens uit te proberen hoe dat is: op vakantie met een baby!

2015-08-28 19.05.50Vrienden van mijn schoonouders waren zo lief om hun vakantiehuisje in het schattige Zeelandse plaatsje Hoofdplaat aan ons ter beschikking te stellen. Dat vonden wij natuurlijk heel aardig en dit aanbod hebben we dan ook graag aangepakt.

Donderdagavond en vrijdagochtend hebben we de boel ingepakt en na een voeding zijn we in de auto gestapt en vertrokken. De auto zat bomvol met spullen van Mirthe en zelf hadden T. en ik ook een setje kleding bij, ter verschoning.

In Zeeland aangekomen hebben we uitgepakt en zijn we gaan wandelen. De dijk op, kijken over de Westerschelde. Het was prachtig weer dus dat was genieten. Terug in het huisje hebben we ‘s avonds lekker friet gehaald en zijn we op de bank geploft om de finale van ‘De Slimste’ te kijken. (Jammer dat Nynke niet won!)

2015-08-29 14.52.352015-08-29 15.04.07De volgende dag hebben we ook heerlijk rustig aan gedaan in het huisje en hebben we nog meer gewandeld door hoofdplaat. Het is maar een heel klein dorpje. Ik denk dat we alles wel hebben gezien.

We zijn ook even naar 2015-08-29 18.12.26Breskens gereden. 2015-08-29 18.50.43Een dorp verderop. Dat was wel een leuk plaatsje met een mooie haven vol met prachtige boten. We hebben hier avondeten gehaald in ‘de beste supermarkt van Zeeland’ (dat stond op het bord op de deur). Nou goed. Het smaakte ook prima! Maar dat kwam deels ook door mijn mega-kookkunsten natuurlijk.

Op zondag gingen we weer naar huis. Het was erg leuk om er even gezellig met zijn drietjes tussenuit te zijn. Eindelijk echt even tijd voor elkaar. Geen werk, geen huishouden, geen gedoe. Gewoon even quality time. Erg fijn!

Tot ziens Zeeland. Je was mooi!

Handtekening Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: