Weekvlog #11 | Mirthe heeft de waterpokken

Leuk dat je weer kijkt naar een weekvlog van Papaisdeliefste.com. Mirthe kreeg deze week de waterpokken.
Mocht je deze video leuk vinden, vergeet dan niet even een duimpje omhoog te geven. En abonneer je op mijn kanaal 🙂

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Waterpokken….Ons dametje zat helemaal onder, romp, rug, gezicht en haren alleen armen en benen bijna niet….En dat op haar 1e verjaardag! Leuke foto’s dus 🙁
    Wij hebben Kidsclin gebruikt. En wat ontzettend goed hielp waren havermoutbadjes (een washand vullen met havermout en in bad leggen. Op een gegeven moment komt er dan wit water/slijm uit de washand. De huid daarmee insmeren en een tijdje in het bad laten zitten) Dit verkoelde heel goed. Ik denk dat het lijkt op wat je aan zakjes hebt gekocht.
    Ik hoop dat Mirthe ondertussen weer een beetje is opgeknapt.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: