Weekvlog #23 | Naar de dierentuin & Crohn terug?

Deze week ging ik naar de dierentuin met Mirthe en drie vriendinnen. Thijs kookte heerlijk stoofvlees en laat zien hoe hij dat deed. En Ik ben bang dat mijn Ziekte van Crohn weer opspeelt… Kijk je mee?

Bedankt voor het kijken! Bekijk vandaag ook zeker even de aankondiging van de feestweek op Papaisdeliefste.com 🙂

Liefs,

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: