Weekvlog #24 | Toch geen actieve crohn?

De afgelopen week was ik veel ziek. Maar gelukkig ging het naarmate de week voorbij ging, steeds een beetje beter met me en kon ik toch mee op ons geplande weekendje weg naar Center Parcs. Maar dan komen we aan in Center Parcs…

Kijk je mee?

Gratis abonneren op mijn YouTube kanaal doe je hier!

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Hallo mag ik wat vragen ik ben angelique heb drie kinderen en ook de ziekte van chrohn ik heb vele malen meer last van chrohn als ik in spanning en stress leef .in man is 11dagen na de geboorte van mij zoontje overleden aan kanker ..ik sta er helemaal alleen voor zit momenteel in een bejaardencentrum waar ik in geplaatst ben..omdat ik naast een drugs plantage kwam is er via de woningbouw een ieuw huis voor mij gezocht dat blijkt nu achteraf in een senioren flat te Ijn met allemaal ouderen waaronder ook dementerende die me nachts uit me bed bellen en wakker houden door te bonken en zo dit leidt tot veel stress en heb ik vele malen meer buikpijn en last ervan ..heb je enige idee hoe dit komt..
    Alvast super bedankt voor je reactie
    Groeten angelique en kinderen

    • Beste Angelique, Wat ontzettend naar voor jullie. Er is voor zover ik weet wel een relatie bekend tussen stress en crohn. Ik zou dit even navragen bij je behandelend arts en de situatie bespreken.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: