Weekvlog 38 | 17 weken zwanger, verloskundige & WINACTIE!

Het is weer tijd voor de nieuwe weekvlog! Deze week gingen we naar de verloskundige en mocht Mirthe naar het hartje luisteren. We gingen ook weer even naar de Efteling, het wordt bijna vaste prik in mijn vlogs, maar ja, abonnement he. Heerlijk is dat, ik kan het iedereen aanraden die in de buurt woont.

Maar het leukste misschien nog wel, is dat er in deze weekvlog ook een winactie verwerkt zit. Als je je abonneert op mijn YouTube kanaal en een reactie achterlaat onder de video om me te laten weten dat je meedoet, dan maak je kans op het prachtige zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam. Dus ben je zwanger of heb je een vriendin, zus, buurvrouw die zwanger is? Dan is het zeker de moeite waard om mee te doen! Meedoen kan tot en met vrijdag 29 september 18.00. In de weekvlog van volgende week maak ik bekend wie de gelukkige winnaar is!

Kijk je weer gezellig mee?

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Weer een super leuke vlog! Ik doe graag mee aan de win actie van maan amsterdam. Wij hebben een zoontje van 3.5jaar en hopen in de toekomst dat hij een broertje of zusje mag krijgen. Al is er wat tegenslag door de PCOS we blijven positief! Ook bij hem hield ik een dagboek bij maar deze van Maan Amsterdam is wel heel leuk!!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: