Weekvlog # 5 | Ziek zijn | Mama’s schoenen aan & op mama’s werk

Tijd voor weekvlog #5 alweer! De eerste dagen stonden vooral in het teken van ziek zijn, maar daarna hebben we er toch nog een hele leuke week van gemaakt!

Bedankt voor het kijken!
Vergeet niet je tips voor goede slofjes achter te laten als je die hebt. En oh, mocht je de video leuk vinden, dan mogen de duimpjes natuurlijk weer omhoog! Dankjewel allemaal!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: