Weekvlog #6 | Rubberlaarsjes, Bossche Bollen & Slapeloze nachten

We zijn lekker naar de stad geweest en aten Bossche Bollen. Mirthe heeft nieuwe rubberlaarsjes. En we slapen momenteel vrij slecht helaas omdat Mirthe er graag een feest van maakt midden in de nacht. Het komt allemaal voorbij in deze weekvlog #6!

Bedankt voor het kijken en voor jullie leuke reacties! Ik geef graag antwoord! Ook als jullie tips voor me hebben hoor ik dat graag, daar kan ik alleen maar van leren.

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Hallo Simone,
  Ik lees sinds een paar weken mee op je blog. Ik vind je blog erg leuk om te volgen en ook de weekvlogs kijk ik graag.
  Mijn meisje is van 05-04-2015, voor mij dan ook heel herkenbaar wat je met Mirthe meemaakt. Al maakt het ook duidelijk dat geen twee kinderen hetzelfde zijn 😉
  Ik zag in deze vlog dat je bij Next had besteld, en daar heb ik een vraag over. Wat voor maat bestel je bij Next? De maat die Mirthe ook van de Hema draagt of valt de kleding van Next heel anders?
  Groetjes van mij en mijn meisje

  • Dank voor je leuke reactie! Tja de maten bij Next: Ze hebben daar dubbele maten en ze overlappen ook nog eens dus ik moest in het begin ook erg zoeken. Maar ik bestel nu 80-86 en dat valt als een ruime 86 is mijn ervaring. Het valt echt wel wat groot uit. Succes!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: