Weekvlog #7 | Dierentuin, Cake versieren & Ziekenhuis

Deze week gingen we weer eens gezellig naar de dierentuin en Mirthe ging geitjes voeren in het dierenpark hier om de hoek. Thijs was Jarig en ik moest ook even voor controle naar het ziekenhuis. Je ziet het weer allemaal in de nieuwe weekvlog! Nummer 7 alweer!

Bedankt voor het kijken en voor jullie leuke reacties! Ik geef graag antwoord. Ook als jullie tips voor me hebben hoor ik dat graag, daar kan ik alleen maar van leren.

 

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Superleuke vlog! Wat is Mirthe toch een schatje, die haartjes <3 En yeaah dokter Tinus en baby te huur! 😉 Gefeliciteerd met Thijs zijn verjaardag! Ik vind je echt een leuke mama! Fijn dat het allemaal goed was in het ziekenhuis!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: